Специални условия при покупка на Honda ZR-V

Напълно новият ни модел - хибридът Honda ZR-V е вече при нас и имаме добри новини за него. При покупка на този автомобил, клиентите получават гаранция в размер на 7 години или 150 000 км (което от двете условия настъпи първо). Специалното предложение е валидно за нива на оборудване Sport и Advance.

7 причини да изберете Honda ZR-V:

✅ 7 години гаранция или 150 000 км, което настъпи първо

✅ Абсолютно нов модел в гамата на Honda 

✅ Хибриден SUV със спортни показатели

✅ Богато оборудване

✅ Комфортно лично пространство

✅ Място за всички и всичко

✅ Режим за сняг

По размери ZR-V се нарежда между HR-V и CR-V. Висок е 1620 мм, широк – 1840 мм (с 50 мм повече HR-V) и е дълъг 4568 мм при колесна база 2657 мм.

Насочен е към младите купувачи, които търсят стилен, мощен и забавен за шофиране автомобил. Под елегантния му стилен външен вид се крие пълната хибридна технология на Honda. Оптимизиран за ZR-V, ефективният, но мощен 2,0-литров четирицилиндров двигател с директно впръскване и цикъл на Аткинсън работи съвместно с два електромотора, за да осигури мощно, отзивчиво ускорение и въртящ момент, достоен за 3,0-литров силов агрегат. Максимумът на въртящия момент на електромотора е 315 Нм, а мощността му е 135 кВт (184 к.с.). С тези данни е гарантирано ускоряване от 0 до 100 км/ч за 7,8 сек. Въпреки динамичните си качества ZR-V отделя едва 130 г/км вредни емисии от СО2 и изразходва едва 5,7 л/100 км гориво в комбиниран режим по Световния хармонизиран стандарт WLTP.

 

Oще промоции