СПЕСТЕТЕ ДО 4500 ЛВ. ПРИ ПОКУПКА НА HR-V!

 

Грабнете Honda HR-V и платете 4300 лв. по-малко за ниво на оборудване Advance или получете 4500 лв. ценово предимство за още по-богато обзаведената версия – Advance Style!

HR-V e най-практичният модел модел на Honda. Подходящ е за всичко – от всекидневните кратки пътувания до уикенд бягствата за среща с морето – конфигурирайте само с едно движение задните
седалки Magic Seats и за миг ще преобразите модулния интериор в място, където да превозвате велосипеди, ски или до два сърфборда. Хибридната самозареждаща се система на HR-V е готова за всякакви пътни ситуации и винаги реагира с екзалтиращо ускорение. Изберете между трите различни режима на управление – Sport за незабавна реакция, Normal за плавна езда и Econ за по-голяма икономичност.

Ще обикнете ниво на оборудване Advance заради изключително богатото обзавеждане, включващо LED фарове за мъгла, отопляем кожен волан, информация за мъртвата зона на видимостта с включено следене на страничния трафик и изключително удобната електрическа врата на багажника със затваряне при отдалечаване.

Honda HR-V Advance Style изкушава с всички тези екстри, но с него получавате и повече индивидуалност с покрив в черен цвят, надлъжни релси на покрива, оранжеви акценти в долната част на вратите и  радиаторната решетка, опушени задни LED светлини. Определено ще оцените оранжеви декорации на предната конзола, шевовете в същия цвят на волана и седалките и безжичното зарядно за електронни устройства.

Възможност за лизинг и изкупуване на стария ви автомобил. 

Промоционална цена за обордуване Advance – от 66 690 лв. с ДДС без включен цвят.

Промоционална цена за обордуване Advance Style – от 71 490 лв. с ДДС без включен цвят.

Ще се влюбите в него…

✅131 к.с. мощност
✅5,4 л/100 км разход на гориво в комбиниран режим
✅Черни джанти 18“от алуминиева сплав
✅Електрическа врата на багажника със затваряне при отдалечаване
✅Отопляем волан

Струва си да бъдеш универсален…

✅Ценово предимство от 4500 лв.
Магически седалки, преместване с 1 движение
✅Тапицерия от текстил и кожа
✅Информация за „мъртва точка“ и следене на страничен трафик
✅USB портове за зареждане при задните седалки

 

Oще промоции