СЕРВИЗНА АКЦИЯ ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

Глобалната сервизна акция за въздушни възглавници засяга много  световни производители на автомобили и е свързана със сериозен риск за Вашата безопасност. Моля запознайте се с информацията по-долу и проверете дали кампанията не засяга и Вашето лично МПС.

ВЗЕМЕТЕ НЕЗАБАВНИ МЕРКИ

ПРОВЕРЕТЕ СВОЯ АВТОМОБИЛ

За да сте сигурни дали Вашият автомобил подлежи на сервизна акция, проверете VIN номера на своя автомобил ТУК  или се свържете с нас.

Опасността за Вас и спътниците Ви

В случай на удар, при който се отварят въздушните възглавници, съществува риск частта, отговаряща за надуването им (т. нар. инфлатор), при възпламеняването си да предизвика вътрешно налягане, по-голямо от нормалното. Ако това се случи, има опасност корпусът на инфлатора да се счупи и през въздушната възгавница да се разпръснат метални частици в купето. Те могат да наранят сериозно Вас и спътниците Ви и дори в най-лошия случай - да причинят смърт.

Какво трябва да направите?

Ако Вашият автомобил е засегнат от този проблем, незабавно се свържете с най-близкия до Вас оторизиран дилър на Honda, за да резервирате час за посещение, при което необходимите части ще бъдат сменени напълно безплатно.

Какво ще направи Honda?

След като автомобилът бъде приет в най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Honda, инфлаторите на колата Ви ще бъдат сменени. Процедурата отнема приблизително час и не подлежи на таксуване.

Нашият ангажимент към Вас

Винаги сме се стремили да информираме чрез всички официални средства и източници собствениците на засегнатите автомобили. При каквито и да е обстоятелства не се колебайте да се свържете с нас, с удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси и ще Ви окажем необходимото съдействие. В случай на необходимост, свържете се с най-близки до Вас дилър на Honda.

Резервни части и наличности

Ще продължим да работим в непосредствена близост с нашите доставчици и дилърската ни мрежа, за да осигурим необходимата резервна част за Вашия автомобил.

ПРОВЕРЕТЕ СВОЯ АВТОМОБИЛ

За да сте сигурни дали Вашият автомобил подлежи на сервизна акция, попълнете формуляра или се свържете с нас.

ПРОВЕРЕТЕ СВОЯ АВТОМОБИЛ

Какво е сервизна акция?

Всеки производител обявява сервизна акция при наличието на дефект, свързан с Вашата безопасност. Той може да е в следствие на характеристика, дизайнерска или конструкторска особеност на автомобила, свързана с риск от нараняване за шофьора и пътниците, както и за останалите участници в движението.

Какво е актуализация на продукта?

Актуализациите на даден продукт не са свързани с безопасността. Всички технически подобрения, разработването на нови части, системи или процеси от страна на производителя, които ще подобрят цялостното качество на автомобила.

Акция въздушни възглавници